100% Snow

Gesloten skiliften, een pandemie, onduidelijkheid wanneer skigebieden de deuren zullen openen… dit seizoen zou wel eens het seizoen van het splitboard kunnen worden. Voor zowel de doorwinterde splitboarder als de rookie die zijn eerste passen op een splitboard schuifelt, organiseerde The Wildlinger een Splitboardnight.

De oorspronkelijke idee van Splitboardnight was een heus live-event, maar een verstrengde lockdown kwam roet in het eten gooien. Online, dan maar.

Mario Op de Beeck is een fervent splitboarder en ambassadeur voor Jones Snowboards. Hij vertelt je alles wat je moet weten over splitboards, welk materiaal je nodig hebt, hoe je van een snowboard een splitboard maakt…

Wereldkampioen freestyle Seppe Smits -momenteel revaliderend van een knieblessure- heeft de geneugten van het splitboard en de pure backcountry ontdekt. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen, avonturen en dromen.

Organisator en bezieler van The Wildlinger, Jens Wielandt geeft je graag een overzicht van de snowboardreizen die hij volgend seizoen aanbiedt.

Je fysisch helemaal klaarstomen doe je met personal coach, Maarten Mareels, zaakvoerder van Het Atelier.

Herbeleef Splitboardnight met de volledige video van het evenement.

Foto’s en video: Fotto.be

Eén reactie