100% Snow

Voor deze winter is het merk uit de Jura hard op weg om de grenzen van de fotochromie te verleggen en skiërs en snowboarders het breedste gamma fotochromie op de markt aan te bieden: van 0 tot 4. Traditionele zonnebrillen zijn ontworpen om uw ogen te beschermen en de UV-stralen van de zon te filteren. De beschermingsindex gaat van categorie 0 – alleen voor comfort – tot categorie 4, voor situaties met veel licht (hooggebergte, gletsjer). Fototrope maskers 0-4 hebben tegenwoordig het hoogste fototrope bereik en zijn geschikt voor alle situaties. Van zonsopgang tot zonsondergang blijft uw zicht optimaal!

Deze Julbo exclusive is beschikbaar op een aantal van de topbrillen van het merk, met voorop de gloednieuwe CYCLON, die is toegevoegd aan de First Class serie om skiërs een goggle te bieden met een ontwerp dat stijl en comfort perfect combineert.

Twee koningen, twee praktijken, één masker
Ontdek onze nieuwe CYCLON – REACTIV 0-4 goggle, die twee toppers van ons team samenbrengt: Antti Ollila en Sam Anthamatten. Twee koningen van het hedendaagse skiën met twee zeer verschillende maar complementaire visies. CYCLON, mede ontwikkeld met de atleten van het merk, is de perfecte combinatie van stijl en ergonomie. Julbo heeft hem uitgerust met een zeer grote cilindrische lens, geplaatst op een minimalistisch Frameless frame voor maximaal comfort en licht gewicht. Dankzij de REACTIV 0-4 fotochromische lens is het zicht perfect, aangepast aan alle weersomstandigheden, en de Airflow ventilatie, gecombineerd met een effectief anti-condens systeem, zorgt ervoor dat je hard kunt skiën zonder bang te zijn voor condensatie. CYCLON is ontworpen om het beste met een helm te werken en biedt een compacte, moderne look met een volledig open gezichtsveld. Verkrijgbaar in maat L, geschikt voor een breed scala aan skiërs die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Een licht als een wolk, perfect geventileerde bril…en in de geest van de tijd.

www.julbo.com