100% Snow

Je leest het goed: binnenkort vlieg je rechtstreeks naar de Italiaanse skipistes. Vanaf midden december organiseert SkyAlps vluchten van Zaventem naar Bolzano. Je landt in het hart van Zuid-Tirol en staat binnen het half uur op de latten. Want op een steenworp van de luchthaven trakteert het prachtige Dolomietengebergte je op de meest fenomenale skigebieden ter wereld.

Reizen in stijl

Deze rechtstreekse vluchten stijgen elke maandag en vrijdag op. Passagiers verlaten om 13.40 uur de luchthaven van Zaventem en stappen net geen anderhalf uur later uit. Want om 15.00 uur bevinden ze zich middenin de Italiaanse Alpen. Ook de retourvluchten vinden plaats op maandag en vrijdag. Reizigers nemen dan telkens om 10.30 uur afscheid van Zuid-Tirol. En om 12.00 uur zetten ze terug voet op Belgische bodem.

De prestigieuze maatschappij SkyAlps zorgt ervoor dat elke vlucht comfortabel verloopt. Zo vlieg je in een luxueus, klein toestel. Je reist met een beperkt aantal passagiers en geniet van de uitstekende service van de professionele crew. En dat aan een interessante prijs: tickets om heen en terug te vliegen, kosten tussen de 350 en 400 euro.
Bolzano en Zuid-Tirol

Samen met heel wat andere idyllische steden en dorpen geeft Bolzano kleur aan de Noord-Italiaanse provincie Zuid-Tirol. Eeuwenoude huizen, kastelen, musea en monumenten dompelen je er onder in deze Alpien-Mediterrane streek. Je proeft van een rijke cultuur en een verbluffende gastronomie. En dat altijd en overal met zicht op een magisch decor boordevol groen, water en bergen. Voeg daar nog de gastvrije bevolking en hun charmante tradities aan toe en je begrijpt meteen waarom SkyAlps je hier met zoveel enthousiasme naartoe brengt.

Wist je trouwens dat de locals net als de Belgen drie officiële talen hebben? Naast Italiaans en Duits wordt er ook Ladinisch gesproken. Maar geen nood. Want ook in het Engels en soms zelfs in het Frans gidsen de Zuid-Tirolers je feilloos naar het geweldige Dolomiti Superski(Sella Ronda). Deze uitgestrekte wintersportregio schotelt je maar liefst twaalf skigebieden, 1.200 kilometer aan skipistes en 1.117 langlauftrajecten voor. Dankzij de vele luxueuze hotels overnacht je er zelfs met een adembenemend zicht op de bergen.

Je vakantie nu boeken? Surf dan naar www.skyalps.com