100% Snow

Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz is the place to be als je op zoek bent naar een energiek einde van het seizoen met uitstekende sneeuwcondities en een aantal van de beste pistes in Europa.

Aan de ene kant heb je een sportieve intensiteit en een feestelijke sfeer, langs de andere kant krijg je gastronomische hoogstandjes, ideaal om de batterijen even snel op te laden. Een aantal erg interessante aanbiedingen maakt het verblijf nog aangenamer. Het is de perfecte gelegenheid om een uniek evenement mee te maken of het skiseizoen op een uitzonderlijke manier af te sluiten.

Om overtuigd te raken, hoef je alleen maar het sneeuwbericht hier te bekijken of de omstandigheden in real time dankzij de webcams hier. Om hier optimaal van te profiteren, worden de skipassen voor de 4 Vallées aan het einde van het seizoen echte koopjes, met aantrekkelijke online prijzen. Klik hier voor de online shop. Onze accommodatieverschaffers bieden ook de beste voorwaarden, in alle categorieën en naar ieders smaak. Het zoekplatform voor beschikbaarheid in Verbier vind je hier.

Het einde van het seizoen is geen uitzondering als het gaat om de sfeer op de pistes en in het resort, vooral wanneer de sneeuw en de lentezon zich laten zien. Met feestelijke evenementen zoals de Boss des Bosses, de Yeti Xtreme Verbier, de Patrouille des Glaciers, de nieuwe Red Bull Homerun race en de Ultime session wordt het seizoen in stijl afgesloten.

www.verbier.ch