100% Snow

In maart of begin april is alles mogelijk in de bergen! Heb je er ooit van gedroomd een echte rodelaar te worden? Maak dan van de gelegenheid gebruik om je kinderen of vrienden te verrassen door de sleehellingen van Méribel op te gaan. Als je kinderen fan zijn van Croc Blanc, zullen ze het geweldig vinden om in de voetsporen van de bergdieren te treden met sneeuwschoenen. Om uw vroege voorjaarsvakantie op te vrolijken, vindt u hier een selectie van unieke activiteiten om met familie en vrienden van te genieten in Méribel.

RODELPLEZIER VOOR IEDEREEN

Herontdek het plezier van kind zijn, al is het maar voor even, en ga de slee op! Dag en nacht toegankelijk, er is voor elk wat wils, van beginner tot expert. Lange afdalingen wachten op de waaghalzen, terwijl de allerkleinsten het kunnen proberen in de vrije, veilige gebieden.

PAARDRIJDEN

Niets is zo magisch als te paard de prachtige natuur van Méribel verkennen. Laat je verblinden door het adembenemende landschap tijdens een tocht te paard naar het bos van Altiport. De Ranch Nordique, het hele jaar geopend, biedt verschillende activiteiten voor alle leeftijden, waaronder ontdekkingstochten en kennismaking met ski-joëring, een spannende combinatie van skiën en door paarden getrokken voertuigen.

HET PLEZIER VAN HOOGGELEGEN TERRASSEN

In maart, wanneer de zon op de bergtoppen neerdaalt, is het de perfecte tijd voor een uitgebreide pauze, of het nu voor de lunch in de zon is of voor een ontspannend moment in de late namiddag. De hooggelegen restaurants van Méribel beloven een onvergetelijk culinair avontuur, waar lekker eten samengaat met de pracht van het Alpenlandschap. Of je nu kiest voor après-ski in La Folie Douce of Le Rond Point, of geniet van de rust op een ander zonovergoten terras, je vindt de perfecte plek om van het moment te genieten.

TOT ZIENS OP DE IJSBAAN!

Of je nu in de stemming bent voor disco, foam, fluo of electro, kom schitteren op het ijs. De speciale avonden die elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur worden georganiseerd, beloven onvergetelijke momenten. De ijsbaan ligt in het hart van Méribel en is een leuke plek voor iedereen, met gratis toegang voor kinderen onder de 5 jaar.

MICRO-AVONTUREN

Speel de moderne Davy Crockett terwijl je de bergen verkent zoals The Revenant, maar dan in luxe. Als de authentieke trapper-ervaring je aanspreekt, is de ongewone avond in een iglo iets voor jou. Na een nachtelijke beklimming op sneeuwschoenen geniet je van een traditionele Reblochon-fondue in een iglo, gevolgd door een leuke afdaling in de sneeuw.

De ESF Méribel biedt sneeuwschoenavonturen voor kinderen van 5 tot 13 jaar om de geheimen van de bergen te ontdekken. Van het zoeken naar voetafdrukken tot survival en oriëntatieloop, de jonge avonturiers zullen naar huis terugkeren met blijvende herinneringen en nieuwe kennis.

HAPPY SKI PASS IN MAART

De lente komt eraan, de zon zal schijnen en de sneeuw zal er nog liggen. Méribel, in het hart van de 3 Valleien, biedt uitzonderlijke panorama’s voor een onvergetelijke skivakantie, ontspanning en welzijn. Geniet in maart van langere dagen en ideale omstandigheden om te skiën met uw gezin, vrienden of partner. Met de Happy Ski aanbieding “logies + skipas” in maart profiteert u van verlaagde skipas tarieven dankzij de boekingsservice en extra kortingen bij de partner-accommodatieverschaffers.

www.meribel.net