100% Snow

In Peking opende Quentin Fillon Maillet een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Franse sport. Door in dezelfde editie vijf medailles te winnen (olympisch kampioen op de individuele 20 km en de achtervolging, olympisch vice-kampioen op de sprint, de gemengde estafette en de mannenestafette), werd de Jurassien de eerste Franse atleet die deze reeks op de Olympische Winterspelen behaalde. Hij deed zelfs meer dan de droom van een kind vervullen om Olympisch kampioen te worden, want hij staat nu naast de legendes van zijn discipline.

Medaille record voor julbo atleten in Peking


Na een intense en emotionele twee weken verlaten de Julbo-atleten de Olympische Spelen van Peking met 19 medailles. Zes meer dan vier jaar geleden in Pyeongchang.
De prestaties van 112 Julbo-atleten van 15 verschillende nationaliteiten worden geïllustreerd door een limited edition Julbo Glory Series bestaande uit 3 brillen (Fury, Rush en Ultimate), 1 helm (Hal), 1 goggle (Cyrius) en 1 vizier.
De “from shadow to glory” limited edition serie brengt de reis van de Olympische atleet van schaduw naar glorie samen, en de vision technologieën die de overgang van duisternis naar licht mogelijk maken. Het asymmetrische zwart-witte kleurenschema onderstreept op dynamische wijze de overgang van donker naar licht, het thema van de serie, en biedt een eenvoudige en sterke visuele signatuur. Reactiv fotochromische brillenglazen zijn de eerste keuze voor sporters en garanderen zichtprestaties onder alle omstandigheden en op elk moment van de dag. Ze zijn gebaseerd op de bestsellers van het merk Jura en stelden de Julbo-atleten in staat om in Peking met de beste bescherming te presteren in verschillende disciplines: biatlon, langlaufen, skicross, skispringen, Nordic combined, snowboardcross, freestyle en alpinesnowboarden.


www.julbo.com