Vanuit Verbier naar jouw woonkamer: vier oudejaarsavond met het Polaris-festival.

Nog geen concrete plannen voor morgenavond? Verbier stelt je voor om de overgang naar 2021 bij jou thuis maar toch samen te vieren. Het Polaris muziekfestival wordt morgen vanaf 21 uur live uitgezonden. Fans van elektronische muziek worden verwend door een prachtig muziek- en videofestival, gebracht door de beste artiesten van dit moment (met ondermeer Nina Kraviz en Folamour) via de site polarisfestival.tv.

Covid-19 maakt dat de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op de Place Centrale in Verbier dit jaar helaas niet kan plaatsvinden. Feestvieren in grote groep is immers volledig verboden. Het skistation bundelt daarom de krachten met het Polaris Festival, om diegenen die dat willen de mogelijkheid te bieden thuis en in overeenstemming met de gezondheidsnormen toch een feestje te vieren.

Zo bieden Verbier en het elektronische muziekfestival Polaris op 31 december vanaf 21.00 uur een gratis vier uur durende muzikale trip samen met de beste artiesten van dit moment. Nina Kraviz, Folamour of de ontdekkingen van Carista of Kamma & Masalo zullen internetgebruikers begeleiden met hun funk, groove en house-geluiden. Genoeg om een feestelijke overgang naar het nieuwe jaar te garanderen, georkestreerd in het magische decor van de Walliser Alpen.

www.polarisfestival.tv of via de sociale media van Verbier en Polaris.