100% Snow

Post je eigen video op Instagram en tag @peakperformance om je eigen patch te krijgen!
Ben je er nog niet maar wil je jezelf deze winter uitdagen? Leer dan van een van de besten en bekijk de “How To”-video’s van Lucas Stål Madison op peakperformance.com.

Met de gele Vertixs-collectie biedt Peak Performance een collectie die kan worden gepersonaliseerd met klittenband-patches die op de jas en de broek kunnen worden geplakt. Deze patches zijn te verkrijgen in de verschillende verkooppunten van het merk of via Instagram door je eigen video te posten en @peakperformance te taggen.

Good luck!

Met hun relaxte pasvorm zijn de warme 2L Vertixs-jassen en broeken voor hem en haar perfect voor freeriden in alle weersomstandigheden. Vierweg inzetstukken op de bovenrug en knieën zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl de Hipe® stof zorgt voor waterdichte, winddichte en ademende bescherming.

Ventilaties, een volledige opening aan de voorkant voor hem en aan de zijkant voor haar om het jack gemakkelijk aan te trekken en meerdere zakken met rits – zowel op het jack als op de broek – maken deze ecologisch verantwoorde outfits, die zijn gemaakt van PFC-vrij gerecycled polyester, compleet.

www.peakperformance.com