100% Snow

Het Nederlandse Cloud9 Travel pakt bij de start van deze winter uit met een unieke reis. Het evenement Ski The Bubble zal de opening van het 2021/2022 winterseizoen zijn.

Als fanatieke wintersporters willen wij natuurlijk meemaken hoe het is wakker te worden op je eigen berg en dus in een privé skigebied te zijn waar je iedere dag zeker weet dat je een avontuur gaat beleven met bijna niemand om je heen. Cloud9 Travel organiseert de meest unieke wintersportreizen over de hele wereld. Met al ruim tien jaar ervaring in deze business zijn ze echte experts op dit gebied. Samen met MK Skiservice en Hohsaas Bergbahnen zullen zij ervoor zorgen dat dit evenement een onvergetelijke ervaring wordt. 

Ski The Bubble

Van 9 tot en met 12 december 2021 – dat is dus voor het officiële skiseizoen in Hohsaas begint – ben jij de bij de eerste personen van het hele seizoen die gebruik kunnen maken van de liften en de afdalingen. Dit is natuurlijk uniek. Verblijven doe je in berghutten boven op de berg. Hierdoor zal er dus een echte ‘bubble’ boven op de berg gecreëerd worden, waar alles voor je geregeld is en je gedachten volledig gericht kunnen zijn op het skiën of boarden of de andere activiteiten. Je bent met ongeveer honderd fanatieke wintersporters en avonturiers op de berg. Moet je een ervaren freerider zijn? Nee. Ben je fit en kan je zonder moeite van een rode piste afdalen, dan is Ski The Bubble wat voor jou. 

Naast dat je gebruik kan maken van de privélift zullen er ook andere activiteiten georganiseerd worden zoals: tourskiën (bij zonsopgang), en ski-/board testdag, Zwitserse kaasfondue en winterbarbecue, Wim Hof ademhalingstechnieken in een ijswak, wintersurvival skills, iglo of snowcaves bouwen. Dit alles wordt veilig begeleid door gidsen met de juiste certificeringen.

De prijs voor deze reis bedraagt € 1240 bedragen. Dit is all-inclusive (behalve de alcoholische versnaperingen en de heen- en terugreis). Dit is een unieke kans deel uit te maken van hét eerste privé skigebied in Europa. Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je niet te lang wacht met aanmelden.

Alle info via: https://cloud9travel.nl/ski-the-bubble-3

https://www.youtube.com/watch?v=7k8Dt8ym5EY&t=5s

Ski the bubble