100% Snow

Bescherming, comfort en performance. Een collectie gemaakt voor toerskiën en splitboarden.

The North Face brengt de Dawn Turn-collectie op de markt, de perfecte uitrusting voor elk winters toerski-avontuur. 

De Dawn Turn-collectie maakt gebruik van een layering-systeem dat speciaal is ontworpen voor toerskiën en splitboarden. Dit systeem bevat toonaangevende technologie die in de jas is verweven om je langer en verder te laten gaan in de sneeuw, allemaal terwijl je warm, droog en vrij kunt bewegen.

De 50/50-isolatie van het Dawn Turn Jacket bestaat uit zeer zachte, synthetische donsvakken met een luchtdoorlatende bovenstof, wat zo een geavanceerde ademende isolatielaag vormt. De donshoudende vakken zijn gelijkmatig over de jas verdeeld voor een betere ademende isolatie en temperatuurregulatie om de drager warm en droog te houden.

Het Dawn Turn 50/50 Jacket kwam als winnaar uit de bus in de categorie ‘Innovatie’ bij de ISPO Awards eind november, en werd omschreven als: ‘een perfecte jas voor fysiek intensieve activiteiten in koude en natte omgevingen, die warmte effectief balanceert met een ademend karakter.’

De DryVent™ 2,5-layer Shell vormt de betrouwbare buitenste laag die je beschermt tegen sneeuw en wind. De Dawn Turn Hybrid Ventrix™ Midlayer ademt hiernaast met je mee, of je nu bezig bent met een beklimming of de poedersneeuw doorkruist op je terugweg naar beneden.

De Ventrix™-stof is zorgvuldig ontworpen met kleine gaatjes die opengaan als je beweegt, zodat zweet kan ontsnappen. De gaatjes blijven gesloten als de drager van de jas rust, om warmte vast te houden.

Alle technologie die aanwezig is in het jack, is samengesteld met het doel om je warmte te bieden als je even rust of tijdens de afdaling, en warmte zo goed mogelijk te reguleren tijdens intensieve skitochten. Hierdoor kunnen warmte en vocht ontsnappen als dat nodig is, voor een betere temperatuurregeling.

De Dawn Turn-collectie bestaat uit het Dawn Turn 2.5 Cordura® Shell Jacket, het 50/50 Synthetic Insulated Jacket, de Hybrid Ventrix Midlayer, de Hybrid Pant en bijbehorende accessoires. De kledingstukken zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen, en bieden betrouwbare en duurzame bescherming voor alle weersomstandigheden.

De nieuwe collectie voor toerskiën is nu te koop op www.thenorthface.eu en in geselecteerde The North Face-winkels.